Over Ons

Wie zijn wij

GP Groot energie levert uw eigen afval terug in de vorm van energie. Dankzij onze voordelige energietarieven kunt u een behoorlijk besparing op uw energiekosten realiseren. GP Groot energie biedt drie pakketten aan: Basis pakket, Groen label pakket en het MVO pakket.

Om het meeste voordelige pakket voor uw bedrijf te bepalen kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze deskundige adviseurs.

Profiel

GP Groot bv bestaat ruim vijfennegentig jaar. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een actieve en innovatieve onderneming met ruim 700 werknemers, verdeeld over bedrijfslocaties in Noord-Holland en Noord Nederland. Met gespecialiseerde bedrijven - actief op de werkgebieden inzameling en recycling, infra en brandstoffen en energie - zijn wij een veelzijdige onderneming. Elk bedrijf is autonoom maar wordt versterkt door de onderlinge samenwerking en krachtenbundeling. GP Groot energie is onderdeel van GP Groot brandstoffen en energie.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, kwaliteit, continuïteit, ondernemerschap en eenvoud.

Missie

De GP Groot groep wil een duurzame bijdrage leveren aan een optimale werk- en leefomgeving, waarin de mens centraal staat.